Tipuri de saci vidat parfumati – care sunt cei mai buni

Sacii de depozitare in vid nu sunt toti la fel, iar daca cumparati un tip gresit pentru nevoile dvs., s-ar putea sa nu functioneze. Toti acesti saci vidat parfumati de economisire a spatiului lucreaza pe acelasi principiu, si anume ca pot reduce drastic spatiul necesar pentru a stoca lucruri precum hainele si lenjeria de pat.

Saci vidat parfumati Roll Up

Acesti saci vidat parfumati sunt versiunea cea mai de baza si sunt saci pe care ii plasati, infasurandu-i pentru a reduce cantitatea de aer si apoi sigilati. In mod normal, acestia ar trebui sa fie dimensiunea mai mica a sacului si sunt intr-adevar destinati pentru utilizare atunci cand calatoriti pentru a obtine mai mult spatiu in valize.

Saci vidat parfumati Standard

Acesti saci vidat parfumati functioneaza surprinzator de bine, dar cand ii cumparati, ar trebui sa va asigurati ca vin cu un sigiliu dublu cu fermoar si un clip pentru a va ajuta sa inchideti fermoarul. De asemenea, verificati calitatea, deoarece sacii mai ieftini este posibil sa se rupa in timp ce ii folositi.

Saci vidat parfumati cu supapa

Acesti saci vidat parfumati sunt cele mai comune tipuri de saci de depozitare in vid. La fel ca versiunile Roll up, deschideti fermoarul si umpleti-i, dar apoi inchideti fermoarul si extrageti aerul cu furtunul unui aspirator pe care il introduceti in supapa din dotare. Acest lucru ii face mult mai eficienti decat versiunea Roll-up.

Un sac bun de depozitare trebuie sa aiba un fermoar dublu de inchidere pentru a evita scaparea aerului, iar supapa trebuie sa fie etansata astfel incat, atunci cand scoateti pompa sau aspiratorul, aerul sa nu poata intra inapoi.

Acestea sunt cele trei tipuri diferite de saci vidat parfumati disponibile. Versiunile Roll-up sunt intr-adevar potrivite doar in dimensiuni mai mici. Sacii de depozitare standard sunt disponibili intr-o gama larga de dimensiuni, iar dimensiunile variaza de la producator la producator. Cu toate acestea, la dimensiunile mai mari si Jumbo pentru paturi, asigurati-va ca ati cumparat un sac de inalta calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *