Un fotograf ne arata cum sa facem selfie-ul perfect, iar secretul este in ochi

Daca credeati ca stiti totul despre selfie si credeti ca cel mai important lucru este lumina si unghiul pentru a gasi imaginea perfecta, trebuie sa stiti acest secret. Exista un truc pe care celebritatile il folosesc si pe care fotograful Peter Hurley l-a botezat chiar cu un nou nume.

Trucuri pentru a face un selfie perfect

„Squinching” este numele tehnicii infailibile pe care Peter Hurley le cere tuturor vedetelor sa o foloseasca de fiecare data cand filmeaza pentru editoriale sau publicitare. Potrivit profesionistilor, aspectul fotografiei perfecte depinde numai de strangerea usoara a pleoapei inferioare si a pleoapei superioare.

Nu exista exagerari, astfel incat ochii sa nu fie inchisi sau sa lase fata incretita ca si cum ar face un efort pentru a vedea intr-o lumina de fundal, de exemplu. Acesta este truc pentru a obtine cele mai bune selfie-uri. Ideal este sa strangeti pleoapele putin si in momentul clicului sa va relaxati si sa va bucurati de fotografie!

Acum, ca stiti secretul pentru a obtine cele mai bune selfieuri, cel mai bine este sa incepeti sa practicati, nu credeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *